Voor gelden de volgende tarieven:

Haptotherapie

Intake25 €
Behandeling70 €
Beeldbellen50 €
Relatiebegeleiding100 €

Betaling Haptotherapie

U ontvangt een nota. Deze dient u binnen 30 dagen te betalen. Haptotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars, deels, vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Haptotherapie valt voor de verzekeraars onder alternatieve beweegzorg. Kijk in uw polis van de aanvullende verzekering onder de rubriek ’alternatieve gezondheidszorg’, of bel uw zorgverzekeraar voor informatie.
Op de website van de Vereniging van Haptotherapeuten, de VVH, kunt u een overzicht van de vergoedingen van alle zorgverzekeraars inzien.

Fysiotherapie

Screening15 €
Intake en onderzoek na screening25 €
Intake en onderzoek na verwijzing40 €
Behandeling fysiotherapie25 €
Toeslag voor behandeling aan huis15 €
Consult fysiotherapie als second opinion60 €
Telefonische zitting20 €
Standaard rapportage30 €
uitgebreide rapportage60 €

Ontspanningstherapie

Dit is een specialisatie van de fysiotherapie (zie tarieven fysiotherapie)
Geluidsopname van uw persoonlijke ontspanningsoefening 25 € incl. BTW

Betaling Fysiotherapie en Ontspanningstherapie

Praktijk de Kwintessens is een contractvrije praktijk. Dit betekent dat ik lage tarieven kan hanteren, minder administratieve lasten heb en geen onnodige verplichtingen/ beperkingen heb van de zorgverzekeraars.
U ontvangt zelf een nota. Deze nota dient u binnen 30 dagen te betalen. Afhankelijk van de verzekering die u hebt afgesloten wordt de nota geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekering volgend het tarief voor niet gecontracteerde zorg. Kijk in uw polis voor welke vergoeding u zich heeft verzekerd. Of bel uw zorgverzekeraar hierover.

Afspraken regeling

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Bij later afgezegde afspraken, of bij niet nagekomen afspraken, wordt 50 % van het tarief in rekening gebracht.

Bij afzegging i.v.m. corona-klachten geldt deze regeling uiteraard niet.

Nieuws