Praktijk de Kwintessens

Daar word je beter van!

Welkom op de website van Peter Claessen, Praktijk de Kwintessens. Dit is een moderne gespecialiseerde praktijk, kleinschalig en met persoonlijke aandacht. De praktijk biedt haptotherapie, ontspanningstherapie en fysiotherapie. Wat deze behandelvormen voor jou kunnen betekenen ontdek je op deze website.

Haptonomie

Een verstoring van de balans tussen verstand en gevoel heeft een grote invloed op ons leven. Haptonomie gaat over je gevoel, over je gevoelsleven. Hoe ben je in staat om naar je gevoel te luisteren. Hoe geef je betekenis aan wat je voelt en ervaart in jouw leven en in de contacten met mensen om je heen.

Haptotherapie

Haptotherapie is de therapeutische toepassing van haptonomie. Haptotherapie helpt je om te ontdekken hoe je beter naar je gevoel kunt luisteren. Als je verstaat wat je voelt kun je keuzes maken die bij jou passen.
Als je naar je gevoel durft te luisteren geef je betekenis aan je zelf. Dan groei je als mens. Daar kun je trots op zijn, daar kun je van genieten. Dat maakt jouw leven mooi. Dat is levenskunst!

Haptotherapie relatiebegeleiding

In relatiebegeleiding helpt haptotherapie om te ontdekken wat er speelt in de relatie. Wat betekent het om grenzen te stellen, ruimte te geven of juist ruimte te nemen. Hoe ervaar je veiligheid, vertrouwdheid, afstand, nabijheid en intimiteit binnen jullie relatie.
Hoe kun je, weer, naar elkaar groeien.

Fysiotherapie

Als normaal bewegen niet meer vanzelfsprekend gaat, je pijn hebt, of lichamelijke beperkingen ervaart, dan helpt fysiotherapie. Met aandacht voor jou, word je geholpen om je klachten te beïnvloeden en hanteerbaar te maken. Zo kun je snel weer zelfstandig verder.

Ontspanningstherapie

Actie en spanning horen bij elkaar. Ontspanning is nodig om lichaam en geest te laten herstellen van een inspanning. Als je geen tijd neemt om te herstellen van inspanning dan stapelen spanning en vermoeidheid zich op. Individuele ontspanningstherapie helpt je om deze spanning weer los te laten.

Contact

Bel direct voor een afspraak 06 46 71 78 35.
Of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Of vul het contactformulier in.

Korte berichten

 

Praktijk /werkruimte per dagdeel te huur

Ben je op zoek naar een praktijkruimte, kantoor of studieruimte, dan kun je deze in Praktijk de Kwintessens per dagdeel huren. Wil je een praktijk of kantoor starten dan is een eigen werkruimte realiseren vaak best lastig. Dan kan het een oplossing zijn om de praktijk per dagdeel te huren. Je bent zo heel flexibel, je hebt een mooie ruimte ter beschikking en je kosten zijn laag. De praktijk heeft een eigen entree, wachtruimte en toilet en een fraaie behandel/werkkamer voorzien van een tafel met stoelen een behandelbank, die voor veel beroepen geschikt is en een wastafel. Het totale oppervlak is ongeveer 25 m2. Heb je belangstelling en wil je weten wat de mogelijkheden zijn bel dan 06 46717835.

 

Contact

Neem contact op met Praktijk de Kwintessens

Nieuws