De fysiotherapeut is de specialist van het bewegen.
Je kunt in de praktijk terecht voor jouw specifieke fysiotherapeutische hulpvraag.

In Praktijk de Kwintessens willen wij als fysiotherapeut graag je coach zijn. Je gids als het ware. Jij hebt een vraag, een lichamelijke klacht.
Wij willen graag dat je niet afhankelijk wordt van fysiotherapie, waardoor je wellicht onnodig veel behandelingen nodig hebt.
De begeleiding is er juist op gericht om je te helpen, om zelf en zo zelfstandig mogelijk om te gaan met je klacht. Zo krijg je zicht op je lichamelijke probleem. Zo wordt het hanteerbaar voor jou en krijg je de regie snel weer in handen.

Elke cliënt is een individu met een eigen vraag. Hierbij past geen "standaard" behandeling.
Juist door aandachtig te vragen, te luisteren, te onderzoeken en te begeleiden is een goede behandeling "op maat" mogelijk.
Dit vraagt vakmanschap en betrokkenheid bij jou.

Er zijn specialisaties op veel gebieden van de fysiotherapie, zie het overzicht. Hierin kunt u verwachten dat er extra expertise is.

Voor fysiotherapie heb je geen verwijzing van een arts nodig. Fysiotherapie is direct toegankelijk. Praktijk de Kwintessens is een contractvrije praktijk. Dit betekent dat, de tarieven laag zijn je de nota zelf ontvangt en betaald aan de praktijk. Vervolgens kun je zelf de nota declareren bij jouw zorgverzekering, mits je je hiervoor verzekerd hebt.

Logo: De Fysiotherapeut

Contact

Neem contact op met Praktijk de Kwintessens

Nieuws